Λογότυπο Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών

Γνωστοποιείται στις/στους φοιτήτριες/φοιτητές η έναρξη του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίου Πατρών ακ. ετών 2022-2023 & 2023-2024» με κωδικό MIS 6004520, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού & Κοινωνική Συνοχή» (ΠΠ 2021-2027).

Στο πλαίσιο αυτού, παρέχεται η δυνατότητα Πρακτικής Άσκησης με αμοιβή (η οποία είναι υποχρεωτική για την απόκτηση του τίτλου σπουδών), σε φοιτητές/φοιτήτριες που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις σύμφωνα με Βεβαίωση της Γραμματείας του Τμήματος.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24, προβλέπεται η δυνατότητα συμμετοχής επτά (7) φοιτητών/τριών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν με πλήρες ωράριο και υποχρεώσεις σε Ιδιωτικούς ή Δημόσιους Φορείς Απασχόλησης, σε θέσεις σχετικές με τα αντικείμενα του Τμήματος σε πανελλήνια κλίμακα.

Η υποχρεωτική διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης ορίζεται σε έξι (6) συνεχόμενους μήνες


Αναλυτικές Πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο :

2η Ανακοίνωση Υποβολής Αιτήσεων για Συμμετοχή στο Μάθημα της Πρακτικής Άσκησης Τμήματος Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών (πρώην Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών του πρώην ΤΕΙ Δ.Ε.) Ακαδ. Έτους 2023-2024